Lions Kampanja -100

12.04.2021

Lahjoitimme noin 1550 € kansainvälisen Lions Clubs Internationalin avustusrahastoon kansainvälisen Lions-100 kanmapanjan yhteydessä. Tämä auttamishaaste on tavoittanut kaikki maailman 1,4 Miljoonaa lionsia. Toivotaan, että kampanja onnistuu hyvin ja ennen kaikkea, että saamme lukea vaikuttavista avustushankkeista maailmalta jatkossa.

Teemamme on auttaa omalla paikkakunnalla, mutta päätimme tämän kampanjan kautta kohdistaa apumme sinne, missä avun tarve on kaikista suudinta. Kampanja käyttää varat: hätäapuna mm. luonnonkatastrofien yhteydessä. Myös ruoka-apuun ja nuorison tukemiseen, sekä kehitysmaissa näkökyvyn sairauksien parantamiseen.

Esimerkiksi silmärairauksien parantamisen vaikuttavuutta kuvaavat seuraavat luvut:  On autettu 7,6 miljoonaa ihmistä kaihileikkauksella, on hoidoin estetty 30 miljoonan ihmisen vakava näköhäviö ja sadalle miljoonalle ihmiselle on voitu antaa silmähoitopalveluja.  

Tämä ja kaikki muut lahjoituksemme ovat mahdollisia Sastamala Joulu lehden hyvästä tuotosta, kiitos Teille kaikille osallisuudestanne näihin hyvän tekemisiin.

Tämä lahjoitus kohdistuu kaikkein huono osaisimmille.

Kuva lion 100

Takaisin