Ilo irti. Mikon ja Leenan kausi vaihtui Cristianin ja Jennin kauteen

17.06.2016

Mikko ja Leena olivat kutsuneet klubimme hallituksenvaihtajaisiin Vehmaan tilalle. Kutsu olikin otettu vastaan runsain joukoin ja luvassa oli perinteinen ja erittäin hauska yhdessäolon ilta.

Presidenttimme Mikko Lahtinen kiitti klubia aktiivisuudesta kaudellaan. Kausi on ollut suoritettujen palveluiden ja klubin viihtyvyyden kannalta erittäin onnistunut. Heinäkuun alussa presidenttinä aloittava Cristian Micetic haluaa innostaa uusia ja vanhoja jäseniä kohtaamaan toisensa ja viemään klubimme toimintaa eteenpäin innolla ja kokemuksella.

Vanha hallitus Vanha hallitus

First Lady Leena Kukkonen-Lahtinen kiitti ladyjä mukavasta yhdessäolon hengestä ja mutkattomasta asioiden hoitamisesta. Heinäkuun alussa First Ladyna aloittava Jenni Micetic oli iloinen ympärilleen saamastaan työryhmästä, sekä toivoi joustavan ja toimeliaan perinteen jatkuvan kaudellaan. Ladyt lauloivat sanoittamansa ja sovittamansa kappaleen "Ihanat Ladyt" (alkup. säv. "Ranskalaiset Korot") täysin hurmioituneelle kuulijakunnalle.

Ladyt onnittelevat Ladyt laulaa

Tätä kotisivua ei ole mahdollista varustaa äänitehosteilla, mutta tilaisuuden synnyttämän aktivisuuden tiiveyttä kuvastava ja tallentamani äänitallenne ylittää kaikki virallisesti sallitut juhlatilaisuuden desibeliarvot, sekä osoittaa sitä riemua, jolla klubimme rullaa tällä hetkellä eteenpäin. Hurraa! Tästä on hienoa jatkaa.

AR-palkinto

Klubillemme Piirimme 107-E vuosikokouksessa Kangasalla osoitettu Lions Aarne Ritari -säätiön aktiivisimman klubin tunnustus luovutettiin juhlavasti klubimme AR-yhdyshenkilön Pertti Tihveräisen haltuun. Aktiivisuus perustuu myytyjen säätiön adressien määrään, jolla mittarilla klubimme oli piirimme paras. Muita yhteyksiä AR-säätiöön on klubimme jäsenen Tapani Matintalon tehtävä AR-säätiön hallkituksen puheenjohtajana kuluvalla kaudella. Säätiöhän on perustettu klubimme edesmenneen jäsenen Rauno Laitisen klubialoitteen perusteella ja klubimme esityksenä. AR-säätiö oli päättyvällä kaudella merkittävästi mukana klubimme aktiviteestissa toteuttaa elämyspuutarhat Sastamalakodilla.

Illan jo edettyä, juhlayleisö pyysi Ladyjä esittämään encore esityksenä "Ihanat Ladyt" -kappaleen, joka tässä vaiheessa kartutti ladyjen aktiviteettikassaa vapaaehtoisella 75 euron "kolehdilla". Ohhoh... siinäpä ennätystä kerrakseen ja taas mureni äänivalli.

Kiitos Mikko ja Leena! Onnea Cristian ja Jenni!

Takaisin