Yritysvierailu ja klubikokous Vexve Oy:llä

19.02.2016

Saimme vierailukutsun Vexve Oy:lle. Vierailu oli hyvin mielenkiintoinen. Hankinta- ja logistiikkajohtaja Tomi Aalto esitteli meille tehtaan uusinta osaa. Saimme äärimmäisen hyvän kuvan Vexve Oy:n kehityksen suunnista, tuotekehityksen päämääristä, tuotteiden valmistuksesta ja -laadusta. On hienoa, että kotikaupungissamme on tämän luokan teollisuutta.

Tehdaskierroksen jälkeen markkinointi- ja viestintäjohtaja Anna-Stina Boström otti meidät vastaan yrityksen vierailutilassa. Saimme kuulla yrityksen markkinoista, asiakkaista, tästä päivästä yleensä sekä tulevaisuuden visioista. Yritys on palkittu 2014 kansainvälisellä European Business Award huomionosoituksella.

Yritysvierailu Vexve Oy, kuva 1 Yritysvierailu Vexve Oy, kuva 2

Pidimme kuukausikokouksemme vierailun päätteeksi. Totesimme Sastamalan Joululehti -projektin 2015 tulleen suljetuksi. Projekti mahdollistaa palvelemisen perinteisellä tavalla. Suuri kiitos kaikille aktiviteettiin osallistuneille. Päätettiin, että meillä on tulevana kesänä nuorisovaihtoon liiton mahdollisuuksista riippuen viisi nuorta, jotka kaikki ovat tyttöjä. Pojat, pistäkäähän asia muistiin, uudet hakumahdollisuudet kesälle 2017 alkavat lokakuulla.

Kiitos klubimme puolesta Vexve Oy:n edustajille vieraanvaraisesta vastaanotostanne ja erityisen vaikuttavasta yritykseen tutustumisesta.

Takaisin