Piirustuskilpaisu Sastamalan alakoululaisille

18.01.2021

Presidenttiparimme Tapio ja Arja Järveläisen teema omana lions -kautenaan oli "piirustuskilpailu alakoulujen oppilaille". Piirustuskilpailun tavoitteeksi presidenttiparimme oli asettanut kannustaa lapsia käden- ja oman luovuuden taitoihin tänä digitekniikan aikana.

Jo alkuvaiheessa LC-Karkku lähti mukaan aktiviteetin toteutukseen. Klubimme toteuttivat  hankkeen yhdessä. Karkku huolehti Stormin ja Karkun koulujen osuuden ja oma klubimme LC-Sastamala/Vammala huolehti loput Sastamalan osallistuneista kouluista.

Kouluissa toteutus tapahtui marras- joulukuussa kuvaamataidon opettajien ohjaamana. Luokkia oli mukana 19 ja oppilaita liki 400. Opettajat lähettivät luokiltaan kilapiluun osallistuvat työt, joita kertyi arviointivaiheeseen 58 kappaletta. Molempien klubien lionit ja ladyt äänestivät arviointivaiheessa henkilökohtaiset suosikkinsa. Näin löytyi 10 eniten ääniä saanutta piirustusta, jotka palkittiin rahallisella stipendillä ja kunniakirjalla kukin oman koulunsa joulujuhlassa. Lisäksi kaikille arviointivaiheeseen yltäneille toimitettiin kunniakirjat.

Aktiviteetti onnistui saadun palautteen mukaan tavoitteessaan. Kouluille haaste tarjosi erilaista mielenkiintoa tekemiseen. Kilpailu tuotti hyvää satoa ja tulemme julkaisemaan piirustuskilapilun tuotoksia tulevissa Sastamalan Joulu -lehdissämme. Klubimme haluavat kiittää opettajia ja oppilaita hienoista teoksista.

Kuvassa klubimme Arja Järveläinen ja LC-Karkun Riitta ja Pertti Simola pakkaavat kunniakirjoja toimitettaviksi kouluille juuri koulujen joulujuhlia edeltävinä päivinä.

201224 Kunniakirjat 2

201224 Kunniakirjat 1

Takaisin